Kronisk sygdom

Kronisk sygdom

Har du en kronisk sygdom ?
Har du fået konstateret sukkersyge, forhøjet blodtryk, blodprop i hjerte eller hjerne, KOL, eller får du flere slags medicin, bør du jævnligt møde til kontrol af din sygdom og din medicin.

Vi vil sammen med dig sørge for at gennemgå den medicin, så du ved, at du får det rigtige medicin og i den rette dosering og måske snakke om, hvad du selv kan gøre for at holde dig i form.

Ved konsultationen vil du normalt få kontrolleret for eksempel blodtryk, blodprøver eller lungefunktion, helt afhængigt af hvad du måtte fejle.

Én gang om året anbefales det, at du får et mere gennemgribende tjek, en såkaldt årskontrol.
Du skal dér først ind til en af vores klinikpersonaler og have foretaget blodprøver og andre målinger og derefter have en senere tid hos din læge, hvor vi kigger på dine resultater, din medicin og sammen sætter mål for, hvordan dine undersøgelsesresultater helst skal være for at være tilfredsstillende for dit velvære. ( Ex. blodsukker, vægt, blodtryk eller andet… )

Vi vil gerne om du til årskontrollen medbringer alt dit medicin, så vi er sikre på, at vi snakker om det samme og vi kan afstemme med det, som vi har stående på skærmen.